Magnus Aune Hvam leder Fredensborgs satsing på eiendomsutvikling.

Planer for 2400 boliger

Fredensborg har planer for bygging av ca. 2400 boliger de neste fem til syv årene.

Publisert Sist oppdatert

Det forteller leder for eiendomsutvikling i Fredensborg Norge, Magnus Aune Hvam. Han ble hentet inn i fjor høst for å lede Fredensborgs nye gigantsatsning på boligutvikling. Målet var å ta ut utviklingspotensialet i selskapets eksisterende portefølje, samt å kjøpe tomter og nye utviklingsprosjekter. Etter kort tid har utviklingsdelen i Fredensborg nå kommet i gang med en rekke prosjekter.

– Vi har i dag realiseringsplaner for cirka 2400 boliger de neste fem til syv årene, flere prosjekter med salgsstart i år. De to første er Fredensborgveien 24, som får 50 leiligheter. Planlagt salgsstart for disse er september 2017. I Ammerudveien 19-25 er det planlagt 66 leiligheter. Vi har 263 studenthybler under bygging i Nydalen, og er i oppstartsfasen for rehabilitering av et helt kvartal på Aleksander Kiellandsplass, sier Magnus Aune Hvam til Estate Nyheter.

Han har ansatte en rekke nye medarbeidere til utviklingssatsningen.

– Vi har begynt arbeidet med å knytte til oss de beste innenfor prosjektutvikling, prosjektledelse og marked. Allerede tidlig i 2017 har vi mange nye og dyktige medarbeidere på plass, sier Aune Hvam.

Fredensborg er Norges største private boligeier, med over 4000 leiligheter for utleie. I Norge, Sverige og Danmark har eiendomsselskapet rundt 25 000 boliger i porteføljen.

– Fredensborg har alltid fokusert, og vil for alltid fokusere på bolig. I tillegg til å utvikle eiendommer for utleie, skal vi i årene som kommer også bli en betydelig aktør i markedet for nye boliger. Vår ambisjon er å bli Norges ledende boligutvikler målt i kvalitet, kundetilfredshet og lønnsomhet, sier Aune Hvam.

Powered by Labrador CMS