Går til storsatsning på boligutvikling

Magnus Aune Hvam skal lede Fredensborg Eiendoms nye gigantsatsning på boligutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Med nesten 25 000 leiligheter i Skandinavia i sin portefølje, har Fredensborg Eiendom både økonomiske muskler og tomter nok til å starte en omfattende satsning på utvikling av boliger for salg. Nå har eiendomsselskapet ansatt Magnus Aune Hvam som leder av Fredensborgs satsing på utvikling av bolig for salg. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Backe Forny og har også vært adm. direktør i Skanska Bolig.

– Dette kunne jeg ikke si nei til. Bare i eksisterende portefølje har Fredensborg utviklingsmuligheter for mer enn 7 milliarder, og med betydelig vilje og evne til å kjøpe tomter og utviklingsprosjekter, er dette en fantastisk mulighet til å bygge en stor aktør på kort tid, sier Hvam i en kommentar.

Han mener Fredensborg har den best tenkelige plattformen for en slik satsing.

– Ev veldrevet og profesjonell organisasjon, solid balanse og betydelig løfteevne, er også viktige ingredienser for å lykkes. Og med en engasjert eier uten beslutningsvegring skal vi lykkes godt i et marked hvor det er stor rift om de mest attraktive tomtene/prosjektene, sier Hvam.

– Erik Bull-Hansen og Kai Sjøvold har i løpet av det siste året gjort et betydelig arbeid med å regulere tomter og eiendommer i eksisterende portefølje. Med Magnus Hvams erfaring fra Skanska Bolig og Backe Forny, blir vi en slagkraftig organisasjon som vil levere et betydelig antall boliger til markedet i Oslo i årene fremover, sier eier i Fredensborg Ivar Tollefsen.

Blant utviklingsprosjektene til Fredensborg Eiendom er Fredensborgveien 24, hvor det skal bygges 43 leiligheter fordelt på to blokker. Salgsstart er planlagt allerede i første halvår 2017.a

Powered by Labrador CMS