TIL HAMMERVOLL PIND: - Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle et av de største advokatselskapene rettet mot eiendomsbransjen. Det blir spennende å endelig kunne kombinere min juridiske utdannelse med erfaringene fra 18 år på utviklersiden i bransjen, sier Eva Hagen.

Eva Hagen går til Hammervoll Pind

- Jeg vil gjøre noe nytt, sa Eva Hagen da hun sluttet som administrerende direktør i HAV Eiendom AS i september. Nå er det klart at den øverste sjefen for eiendomsutviklingen i Bjørvika går til advokatfirmaet Hammervoll Pind.

Publisert Sist oppdatert

– Vi advokater skal helst ikke sprette for mye champagne på kontoret, men i går gjorde vi et unntak. Eva Hagen er en av Norges dyktigste og mest erfarne eiendomsutviklere, nå blir hun en av Norges beste eiendomsadvokater, sier Anders Pind, managing partner i Hammervoll Pind.

Eva Hagen gikk rett fra juss-studiet til Oslo havnevesens eiendomsseksjon i 1998. Hun startet som juridisk konsulent og fortsatte som juridisk rådgiver før hun ble eiendomssjef i Oslo Havn KF hvor hun fikk ansvaret for regulering, salg og byutvikling på Filipstad og Tjuvholmen. 35 år gammel ble hun i 2007 administrerende direktør i HAV Eiendom AS med ansvar for Bjørvika-utviklingen.

Les også: Slutter i HAV Eiendom

– Eva har vært en pådriver i utviklingen og utbyggingen som har tatt Bjørvika fra et noe utilgjengelig havne- og trafikkområde til en fantastisk fjordby med boliger, kultur og næringsliv. Hun tok HAV Eiendom AS fra å være en tomtebesitter til en eiendoms- og byutvikler. Hun ankommer advokatkontoret vårt med tung erfaring innen eiendomsutvikling – og et unikt kundeperspektiv på bransjen vår, sier Pind.

Les også: Selmer jakter eiendomsadvokater

Les også: Steenstrup Stordrange skal styrke eiendomsavdelingen

Effektivt mellomleddEva Hagen og Anders Pind gikk sammen på jusstudiet i Bergen. Nå skal de løfte Hammervoll Pind videre som et av Norges ledende advokatfirma innen eiendom og entreprise.

– Lenge før jeg begynte på Førde Gymnas var planen å bli advokat. Nå er jeg tilbake på sporet sammen med et fantastisk team i et advokatfirma med en rendyrket profil innenfor bransjen jeg har tilbrakt de siste 18 årene. Det føles naturlig, og jeg gleder meg til allerede til første arbeidsdag i februar. Juss er teoretisk, byutvikling og eiendom er veldig konkret, jeg tror at jeg med min bakgrunn kan komme inn som en effektiv katalysator, sier Eva Hagen.

Les også: NAI styrker på utleie

Les også: Stor-Oslo Eiendom tar opp nye partnere

Unik bakgrunnDet ble mediaomtale av at Hagen, som øverste sjef, ledet de første årene av milliardutviklingen i Bjørvika fra en brakke i anleggsområdet. I februar flytter hun inn i Hammervoll Pinds nye kontorer i Wergelandsveien.

– Eva har aldri vært redd for hjelmsveis fra anleggsplassen eller timer på overtidsskjemaet – og jeg er glad for at hun nå skal få seg et ordentlig kontor med utsikt til slottet. Der andre blir frustrerte av politiske omkamper, tungrodde saksganger og nysgjerrige journalister, snur Eva det andre kinnet til. Med hennes myndighetskontakt fra Bjørvika, bakkekontakt fra Førde, gjennomføringskraft fra jobben som administrerende direktør – og helt egne evne til å se etter nye muligheter og annerledes inngangsvinkler, er hun utvilsomt årets rekruttering i eiendomsadvokatbransjen, sier Anders Pind, managing partner i Hammervoll Pind.

Les også: Kaprer retailtopp

Les også: Kristina Picard til Pangea

Fremoverlent profilNylig fusjonerte Hammervoll Pind med Ryger Advokatfirma i Stavanger og skapte et av landets største juridiske fagmiljøer innen eiendoms- og entreprisesektoren. Advokatfirmaet med kontorer i Oslo, Stavanger, Halden og Bergen er i stadig vekst og vil ha over 80 ansatte når nyttårsrakettene lander på nyåret.

– Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle et av de største advokatselskapene rettet mot eiendomsbransjen. Det blir spennende å endelig kunne kombinere min juridiske utdannelse med erfaringene fra 18 år på utviklersiden i bransjen. Hammervoll Pind er et advokatfirma med en fremoverlent profil og et ønske om bidra til at jussen får en fremtredende rolle i byutviklingen, det som passer meg godt, sier Eva Hagen.

Les også: Tallberg ut av Newsec

Les også: Møller Eiendom vokser

Powered by Labrador CMS