TIL PANGEA: Kristina Picard.

Kristina Picard til Pangea Property Partners

Pangea Property Partners har ansatt Kristina Picard (38) som kommunikasjons- og markedssjef. Stillingen er nyopprettet.

Publisert Sist oppdatert

Kristina Picard vil få et overordnet ansvar for hele selskapets kommunikasjonsarbeid, markedsføring, posisjonering og merkevarebygging.

Picard, som begynner på nyåret, kommer fra Storebrand der hun de siste fem årene har hatt flere sentrale stillinger innenfor kommunikasjonsområdet, senest som Storebrands forbrukerøkonom.

Les også: Møller Eiendom vokser

Picard er utdannet siviløkonom fra NHH og har i tillegg journalistutdannelsen fra Høyskolen i Oslo og Akershus.

– Vi er veldig glade for ansettelsen av Kristina Picard. Vi fikk et enormt stort antall svært kompetente søkere til denne nyopprettede stillingen, og Kristina pekte seg tidlig ut som den vi ble mest imponert over. Hennes brede økonomi- og kommunikasjonskompetanse, kombinert med personlige kvaliteter, gjorde valget enkelt. Vi gleder oss til å få henne ombord, sier Bård Bjølgerud, administrerende direktør og partner i Pangea Property Partners.

– Det var ikke et lett valg å slutte i Storebrand, men dette er en mulighet jeg må gripe. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med de menneskene som til sammen utgjør et av Nordens ledende analyse- og rådgivningsmiljøer innenfor eiendom og finans. Nå skal jeg bruke min kompetanse til å gjøre Pangea Property Partners’ posisjon enda tydeligere og selskapet mer synlig i markedet, sier Kristina Picard.

Les også: Skal styrke eiendomsavdelingen

Les også: Ny leder for Veidekke-selskap

Pangea Property Partners er en av Nordens ledende rådgivere innenfor eiendomstransaksjoner, analyse og corporate finance tjenester til eiendomsmarkedet. I 2015 gjennomførte selskapet nær 50 prosjekter/transaksjoner til en samlet verdi av over 60 milliarder kroner. Hittil i 2016 har Pangea gjennomført 38 prosjekter/transaksjoner til en verdi av nær 50 milliarder kroner. Det er forventet at selskapets volum for hele 2016 passerer 60 milliarder og vel 50 prosjekter.

Virksomheten ble etablert i 2009 og har kontorer i Stockholm, Oslo og London. I dag har vi 34 ansatte, hvorav 10 er partnere. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

Les også: Runder 10 milliarder – ansetter flere medarbeidere

Les også: Går til Selmer

Powered by Labrador CMS