NYE PARTNERE I STOR-OSLO: F.v. Kathinka Lien Augustine, Lars Eirik Heramb Fjeld og Carl Henrik Graff.

Stor-Oslo Eiendom tar opp nye partnere

I oktober ble det klart at partnerskapet i Stor-Oslo Eiendom ønsket å utvide med tre nye partnere.

Publisert

 

De nye partnerne er Kathinka Lien Augustine, Carl Henrik Graff og Lars Eirik Heramb Fjeld.

De tre tiltrer som partnere fra 1. januar 2017.

Les også: Kaprer retailtopp

Les også: Kristina Picard til Pangea

Kathinka Lien Augustine er sivilingeniør fra NTNU med MBA fra James Cook Universitetet i Australia. Hun har mer enn 14 års erfaring fra eiendom innen rådgivning/ verdivurdering, prosjektledelse og eiendomsutvikling. Augustine beskrives som en grundig og nøyaktig prosjektleder, med et bredt og allsidig register.

Carl Henrik Graff er sivilarkitekt og innehar en master i eiendomsutvikling og -forvaltning. Har 9 års erfaring fra arealplanlegging/arkitekturprosjektering, prosjektledelse og eiendomsutvikling. Graff sies å ha stor arbeidskapasitet og har spisskompetanse i tidlig fase av prosjekter.

Les også: Tallberg ut av Newsec

Les også: Møller Eiendom vokser

Lars Eirik Heramb Fjeld er den mest rutinerte av de tre. Han har mer enn 30 års erfaring fra entreprenør og arkitektsiden med prosjektering-, prosjekt- og byggeledelse. Fjeld karakteriseres som en viktig gjennomfører med bred erfaring fra store, tunge og komplekse prosjekter.

– Vi er en kompetansebedrift som er helt avhengig av å ha dyktige medarbeidere i hele verdikjeden. Ved å ta opp disse tre partnerne har vi sikret oss viktig spisskompetanse i flere faser av eiendomsutviklingen. For oss er dette viktig og gledelig når vi nå legger planer for de neste 10 årene for Stor-Oslo Eiendom, sier administrerende direktør Mathis Grimstad.

Les også: Skal styrke eiendomsavdelingen

Les også: Ny leder for Veidekke-selskap

Powered by Labrador CMS