NYSATSNING: 15. desember går Marit E. Jensen fra stillingen som eiendomssjef for handelsportefølje i Storebrand Asset Management AS til det nye selskapet Cushman & Wakefield Realkapital, der hun skal lede Retail Services.

Kaprer retailtopp

Marit E. Jensen skal bygge opp Retail Services for DTZ Realkapital/ Cushman & Wakefield i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Retail Services er et nytt strategisk satsningsområde for oss i Norge, og vil bli etablert som en egen avdeling, på lik linje med Capital Markets, leietakerrådgivning, verdivurdering og analyse. Etablering av Retail Services er et av flere strategiske grep vi foretar i forbindelse med at DTZ Realkapital ble valgt til å representere Cushman & Wakefield i Norge. Etter at DTZ og Cushman & Wakefield internasjonalt er slått sammen og utgjør et av verdens største og ledende næringsmeglerhus, sier Anne Bruun-Olsen, administrerende direktør i DTZ Realkapital Eiendomsmegling AS.

Avdelingen skal omfatte strategisk rådgivning innenfor utvikling av handelseiendom samt alle tjenester for innleie og utleie for norske og internasjonale kunder.

– Vi skal bli ledende i Norge innenfor dette segmentet, slik Retail Services er det world wide i Cushman & Wakefield, sier Bruun-Olsen.

Les også: Kristina Picard til Pangea

Les også: Tallberg ut av Newsec

Solid kompetanse

– For å lede denne spennende satsningen er vi glade for å ha fått Marit Elisabeth Jensen om bord. Hun er en av bransjens mest erfarne aktører innenfor utvikling av retaileiendom. Hun har verdifull erfaring fra gårdeiersiden, og vet hva som skal til for å gjennomføre store utviklingsprosjekt, sier Bruun-Olsen.

Marit E. Jensen kommer fra stillingen som eiendomssjef for handelsportefølje i Storebrand Asset Management AS, der hun blant annet har jobbet med konseptutvikling og rehabilitering av Vikaterassen.Hun er utdannet jurist og har en bred erfaring innen retail. Hun har jobbet flere år med high-end fashion, før hun ble ansatt hos Søylen Eiendom, og var sentral i oppbyggingen av Eger Karl Johan.

Etter dette har hun jobbet med retail både for Sektor Eiendomsutvikling og som etableringssjef i NorgesGruppen.

Jensen er også en etterspurt foredragsholder innen konseptutvikling av retail og utadrettet handelsvirksomhet.

Les også: Møller Eiendom vokser

Stiller sterkt i begge leire– Ettersom jeg har erfaring fra alle nivåer og kjenner hele verdikjeden stiller jeg sterkt både når det gjelder utvikling av nye retailkonsepter, samt ved forhandlingsbordet. Jeg vet hva som skal til for å etablere en bærekraftig business, som er lønnsom på sikt både for leietager og utleier, sier Jensen.

– Jeg har vært heldig å få jobbe med to store, og svært ulike byutviklingsprosjekter i Oslo; Eger Karl Johan og Vikaterassen. Slike prosesser er ekstremt lærerike og krevende, men også veldig givende. Nå er jeg moden for å gå over i en rådgiverstilling. Jeg har opparbeidet mye verdifull erfaring og kunnskap om dette fagfeltet, og har mye å bidra med i en rådgiverrolle, fortsetter hun.

Les også: Skal styrke eiendomsavdelingen

Les også: Ny leder for Veidekke-selskap

Drømmejobben– Jeg har lenge hatt Cushman & Wakefield/DTZ Realkapital på radaren. De er kjent for et fantastisk internasjonalt nettverk, høyt kunnskapsnivå og mye handlekraft. Så når jeg fikk muligheten til å bygge opp Retail Services i Norge, kunne jeg ikke si nei. Dette er en drømmejobb for meg, sier Jensen.

– DTZ Realkapital er en veldrevet og profesjonell organisasjon, med mye handlekraft og engasjerte medarbeidere. De har allerede mange erfarne medarbeidere som har jobbet mye med retail både i forhold til transaksjoner og verdivurdering, slik at vi vil utgjøre et bredt og tverrfaglig team. Det er også viktige ingredienser for å lykkes, sier Jensen videre.

Hun ser også frem til å jobbe tett sammen med Cushman & Wakefield’s retailspesialister i Norden, i tillegg til et velrennomert og stort team i UK og resten av verden.

– Dette vil gi meg og ikke minst kundene våre inspirasjon og kunnskap om nye spennende trender og konsepter, avslutter hun.

Les også: Runder 10 milliarder – ansetter flere medarbeidere

Les også: Går til Selmer

Powered by Labrador CMS