NY TOPPSJEF I FORSVARSBYGG: Thorbjørn Thoresen.

Forsvarsbyggs nye sjef er på plass

Hadde sin første arbeidsdag denne uken.

Publisert

Mandag 15. august hadde Thorbjørn Thoresen sin første dag på jobb som ny direktør i Forsvarsbygg.Thoresen kommer Oslo Sporveier, der han har hatt forskjellige lederroller de siste 14 årene, sist som programdirektør for Oslo kommunes nye trikkeprogram, Oslo Trikk.

Les også: Ny toppsjef i Forsvarsbygg

Han har også bakgrunn fra Forsvarets tele- og datatjeneste, Dnb og Axiti. Organisasjonsutvikling, omstilling og forbedringsarbeid har vært kjerneoppgaver hele karrieren.

– Jeg tar over en veldrevet og kompetent virksomhet med solide ledere og dyktige ansatte. Men som i alle andre store virksomheter, er det alltid noe som kan gjøres bedre, sier Thoresen.

Effektivitetsgenet som preger personligheten hans kommer godt med i den nye jobben. Oppdraget fra Forsvarsdepartementet er klart: Forsvarsbygg skal forbedre arbeidsprosesser og leveranser – og effektivisere organisasjonen.

Les også: Colliers styrker megleravdelingen

– Det er en tydelig forventning fra departementet til alle etatene i sektoren; Forsvaret skal moderniseres og styrkes, og da må vi klare å frigjøre ressurser for å få det til. Min innstilling er at vi skal bygge opp organisasjonen rundt de som har skoene på i Forsvarsbygg, og sørge for at de alltid har en optimal verktøykasse med seg i sitt daglige virke.

Thorbjørn Thoresen er 54 år gammel, bosatt i Moss og utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

Les også: CLP henter eiendomskompetanse fra BA-HR

Powered by Labrador CMS