Miljøpris til KLP Eiendom

KLP Eiendoms kjøpesenter Fornebu S vant BREEAM Awards innenfor kategorien varehandel.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det var i går at BREEAM Awards ble avholdt i London, og Fornebu S gikk til topps i kategorien varehandel. Fornebu S vant også publikumsprisen Your BREEAM.

– Dette var utrolig gøy. Vi som har levd med dette prosjektet i flere år vet jo hvilke kvaliteter prosjektet har og vet hvor mye arbeid som er lagt ned. Da er det selvfølgelig ekstra hyggelig at også andre har fått øynene opp for kvalitetene til bygget vårt, sier KLP Eiendoms prosjektleder Harald Augestad.

Fornebu S konkurrerte mot handelssentre i Tyskland, Polen, England og Sverige. Juryen slo fast at Fornebu S har gjort mye for å tilrettelegge for publikum og for at senteret kan brukes som en læringsarena for energi og miljø.

– Det er bare å ta av seg hatten og gratulere med et meget solid prosjekt og velfortjente priser. Her har alle involverte strukket seg det lille ekstra, og prosjektet er et foregangseksempel på godt samarbeid mot felles mål. Disse prisene er en seier for prosjektet, men også for BREEAM-NOR, og er et bevis på at norsk byggenæring kan levere bygg i verdenseliten, sier daglig leder Kjersti Folvik i Norwegian Green Building Council.

Powered by Labrador CMS