Aberdeen fikk Lundin-kontrakt

Lundin Norway flytter til Aberdeens lokaler i Strandveien 4-8 på Lysaker.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Oljeselskapet skal leie til sammen 13 466 kvadratmeter i Strandveien 4-8. Leieforholdet starter opp i august 2015 og vil vare i 12 år fremover. Lundin Norway holder i dag til i Strandveien 50 på Lysaker, og holder seg dermed i nabolaget når det flytter. Før Lundin Norway flytter inn vil eiendommen gå gjennom en omfattende rehabilitering og modernisering.

– Med denne avtalen har vi nå sikret oss nok plass for vår videre vekst. Vi ser frem til å flytte inn i 2015 før oljefeltet Edvard Grieg kommer i drift. Det har vært en god dialog med utleier underveis, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Torstein Sanness i Lundin Norway.

Det er Momentus som er gårdeier i Strandveien 50. Lundin Norway flytter til Aberdeen Pan Nordic-fondets eiendom i Strandveien 4-8.

– Vi har kommet i mål etter en veldig god prosess med Lundin Norway. Vi er stolte av at Lundin valgte bygget, med Lysakers beste beliggenhet, til sitt fremtidige hovedkontor og ser frem til å ta fatt på rehabiliteringen, sier Tore Rosenvinge Nygaard i Aberdeen Asset Management.

Strandveien 4-8 er på til sammen 24 335 kvadratmeter. Eiendommen ligger helt inntil Drammensveien og på vestsiden av utløpet av Lysakerelva.

Powered by Labrador CMS