Aktuelt:

TEAMET: White arkitekter Oslo styrker satsing på landskapsarkitektur. Teamet avbildet i Oslo i forbindelse med naturrestaureringsprosjekt med oppstart juni 2022. f.v Kjetil Torgrimsby, Silje Heggdal, Mads Engh Juel og Pål Dixon Sandberg. Foto: White arkitekter

White arkitekter øker satsingen på landskapsarkitektur

Etter nyansettelser er det nå fire landskapsarkitekter som jobber ved Oslokontoret til White arkitekter.

Publisert

Silje Heggdal og Mads Engh Juel er de to seneste landskapsarkitektene som går inn i White arkitekter. Heggedal har nettopp levert masteroppgave ved NMBU med tema transformasjon, naturrestaurering og overvannshåndtering av tidligere industriområde på Carl Berner.

Tidligere i vinter tiltrådte landskapsarkitekt MNLA Mads Engh Juel teamet. Han har ti års erfaring som landskapsarkitekt fra LaLaTøyen og TAG landskap i Bergen. Engh Juel er utdannet med master i landskapsarkitektur fra AHO (Oslo), som inkluderer utveksling ved Edinburgh College of Art (ECA). Mads Engh Juel har bachelor fra NMBU.

Teamet består ellers av Kjetil Torgrimsby som har jobbet 4 år hos White og Pål Dixon Sandberg, som leder den faglige satsingen på landskap. Pål er president i Norske landskapsarkitekters forening (NLA). Både Kjetil og På er landskapsarkitekter MNLA.

Satsingen på landskapsarkitektur skjer parallelt og i tråd med Oslo kontorets øvrige satsingsområder og internasjonale fellesskap.

– Jeg er svært stolt av landskapsarkitektene ved kontoret og hvordan samtlige av våre disipliner samarbeider tett og godt i prosjekt, sier Sofie Galåen Bentzen, daglig leder White arkitekter Oslo.

Powered by Labrador CMS