Aktuelt:

HOSPITALITY: Gjennom Fredensborg Hospitality utvikler og driver Ivar Tollefsen overnattings- og serveringssteder på feriedestinasjoner.

Tollefsen vurderer å entre vinbransjen

Gjennom selskapet Fredensborg vin AS skal Tollefsen forsyne sine egne restauranter med edle dråper.

Publisert

Selskapet Fredensborg 31 AS har endret til Fredensborg Vin AS. Rajko Mink i Fredensborg Hospitality sier til Estate Nyheter at de vurderer å begynne importere vin selv for å forsyne sine egne restauranter.

– Noen ganger får vi tilgang til bedre viner direkte fra produsent. Gjennom et eget importselskap kan vi dessuten hente ut vin direkte fra sentrallager istedenfor å gå via andre importører, noe som kan være tungvint, sier Mink.

Fredensborg Hospitality ble etablert i fjor, og er 100 prosent eiet av Ivar Tollefsen-selskapet Fredensborg AS. Fredensborg Hospitality utvikler og driver overnattings- og serveringssteder på feriedestinasjoner som Havsdalsgrenda på Geilo, Tollboden i Kragerø og Kragerø Resort. Blant serveringsstedene er Onkel Oscar Kragerø, Skåtøy Kafe og Barekoza.

ÅPNER NESTE ÅR: Den tidligere amerikanske ambassaden skal igjen bli tilgjengelig for Oslos befolkning.

I tillegg planlegger Fredensborg Hospitality nye konsepter i den tidligere amerikanske ambassaden i Oslo som Fredensborg kjøpte i 2017. Grunnbokinformasjon fra Kartverket viser selskapet bladde opp 480 millioner kroner for eiendommen, som har adresseN Henrik Ibsens gate 48.

I november i fjor mottok Fredensborg igangsettelsestillatelse til å starte arbeidene på ambassaden. I tillegg til at Fredensborg skal ha sitt hovedkontor i den ærverdige bygningen, skal ambassaden igjen bli tilgjengelig for Oslos befolkning med blant serveringssteder.

Ifølge Mink er det ennå ikke avklart hvilke serveringssteder som åpner i Ambassaden. Det er også for tidlig å si når den åpner, men han tror det mest sannsynlig blir mot slutten av neste år.

Powered by Labrador CMS