Stor-Oslo med ansettelser

Stor-Oslo Eiendom har ansatt Marit Jensen som markedssjef for næring. Samtidig er Ane Emilie Helsem ansatt som ny økonomiansvarlig.

Publisert

Marit Jensen får ansvaret for bygulv og næringsarealer i prosjektporteføljen og vil i tett samarbeid med prosjektteamene utvikle og programmere over 150.000 kvadratmeter næring.

Jensen har ifølge Stor-Oslo Eiendom solid erfaring innen destinasjonsutvikling, konseptutvikling og programmering av handelsdestinasjoner og byrom. Hun har blant annet jobbet med utviklingen av shoppinggalleriet Eger Karl Johan og Steen & Strøm Magasin, samt vært ansvarlig for rehabiliteringen av Vikaterassen for Storebrand Eiendom.

– Jeg har vært så heldig å få lov til å bistå Stor Oslo Eiendom i ulike prosjekter det siste året og har blitt godt kjent med både prosjektene og de flinke folkene der. Det var derfor et enkelt valg å bli en del av denne organisasjonen. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med spennende og viktige byutviklingsprosjekter drevet av smidige og kompetente team. Samtidig tilfører jeg en ny kompetanse til organisasjonen og får bidra til å bygge opp et nytt fagfelt i Stor Oslo Eiendom, sier Jensen.

– Vi kjenner Marit godt etter samarbeid på flere av våre store prosjekter. Hun har tilført disse prosjektene en viktig kompetanse og ett bransjenettverk som har tilført prosjektene merverdi. Med en voksende prosjektportefølje, med betydelig innslag av bygulv og næringsarealer, falt det derfor veldig naturlig å ansette Marit på permanent basis. Marit vil være vår spesialkompetanse i vurdering av kommersielt potensiale og businesscase i kjøp og tidligfase i prosjektene, sier utviklingsdirektør Arne Brovold.

Som ny økonomiansvarlig vil Ane Emilie Helsem ha ansvar for økonomirapportering for flere av de ulike prosjektselskapene under utvikling.

Hun begynte 1. september og kommer fra stillingen som Business Controller i NCC Property Development AS, hvor hun har hatt økonomiansvaret for hele eiendomsporteføljen til NCC Property Development AS i Norge.

Helsem er utdannet siviløkonom, og innehar også en master innen regnskap og revisjon fra Handelshøyskolen i Bergen.

– Det blir fint å få Ane Emilie med på laget og hun blir et viktig tilskudd til vår økonomiavdeling med hennes brede erfaring. Vi styrker kapasiteten i denne avdelingen slik at vi bedre utnytter mulighetene i våre prosjekter og kan se synergier på tvers av porteføljen, sier adm.dir. Mathis Grimstad.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Stor-Oslo Eiendom. Porteføljen består av mange spennende utviklingsprosjekter, som har fokus både på bærekraft og å gi noe tilbake til områdene de utvikles i. Jeg ser frem til å jobbe med dedikerte og kompetente medarbeidere i tverrfaglige team i Stor-Oslo Eiendom, sier Ane Emilie.