Karriere:

NY I SPG: Linda Carlsson.
NY I SPG: Linda Carlsson.

SPG henter fra Skanska

Scandinavian Property Group (SPG) ekspanderer i Sverige, og har ansatt to nye medarbeidere til sitt kontor i Stockholm.

Publisert

Linda Carlsson er utdannet sivilingienør fra Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Hun har de siste fem årene jobbet i Skanska, hvor hun har opparbeidet seg bred erfaring innen prosjektutvikling.

I tillegg har SPG ansatt Michaela Borgström som Finance Associate. De siste fem årene har hun jobbet som regnskapsfører hos Nordenhem redovisning, hvor hun har hatt ansvaret for en portefølje med en rekke entreprenørselskap.

NY I SPG: Michaela Borgström.
NY I SPG: Michaela Borgström.

- Linda og Michaela blir viktige tilskudd til vårt Stockholmskontor, sier Managing Partner Knut Holte i SPG.

- Vi har i dag en portefølje på ca. 2000 boliger under regulering og produksjon i Sverige, og vi vil med våre to nye ansatte være godt rustet til å gjøre ytterligere tomtekjøp gjennom 2020, sier Holte.

Høsten 2019 ble Simon Sjöbom ansatt som leder for den svenske utviklingsporteføljen i SPG. Sjöbom kom også fra Skanska, hvor han var prosjektleder for større utbyggningsprosjekter i Stor-Stockholm.

Scandinavian Property Group ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Selskapet arbeider innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet, helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor. Siden etableringen har SPG gjennomført eiendomstransaksjoner for over 60 milliarder kroner.