SOLGT: Telenor Arena er solgt til et Ursus-fond.
SOLGT: Telenor Arena er solgt til et Ursus-fond.

Solgte Telenor Arena til eiendomsfond

Etter å ha fått skikk på driften av Telenor Arena, selger Ulrichsen-familien eiendommen til ett av fondene til Ursus Real Estate Management.

Publisert Sist oppdatert

– Driften av Telenor Arena har snudd fra minus til pluss. Den positive utviklingen er et meget godt utgangspunkt for både å videreutvikle den store eiendommen og å øke inntjeningen på arenadriften, sier Fredrik Steinum, Managing Partner & CEO i Ursus Real Estate Managemenent.

Eiendommen, som har vært en hodepine for Ulrichsen-familien i mange år, har en eiendomsmasse på 40.000 kvadratmeter og 30 mål tomt. Nå vil Telenor Arena drøfte utnyttelsen av eiendommen i samarbeid med Bærum kommune.

– Det er gjort mange gode grep de siste årene, og vi er nå godt forberedt til å ta en stor del av det forventede oppsvinget i konsert- og eventmarkedet. Det er også betydelige muligheter i den store eiendommen. I et voksende og befolkningstett område har Telenor Arena en fantastisk plassering, og Fornebubanen vil gjøre det lett å komme til Telenor Arena. Dessuten er Bærum kommune fremoverlent og ønsker å skape en levende by, sier Rasmus Sandnes, styreleder i selgeren Euforum Holding.

Han mener nåværende driftsmodell sikrer god økonomisk utvikling, samtidig som det vurderes flere tjenester.

Samarbeidet med eksisterende næringsparker på Fornebu vil øke. Vi ønsker å bidra til byutvikling, og se mer liv på gatenivå, sier Sandnes.

Cushman & Wakefield Realkapital har vært selgers rådgiver, og Midgard Partners har bistått kjøper i forbindelse med transaksjonen.

Powered by Labrador CMS