Bolig:

FLYING START: Sara Ø. Gundhus melder om flying start for det nye boligprosjektet på Skøyen.
FLYING START: Sara Ø. Gundhus melder om flying start for det nye boligprosjektet på Skøyen.

Solgte nesten halvparten av Skøyen-leilighetene

Bare en drøy uke etter salgsstart i Prinsessealléen på Skøyen, har Neptune Properties solgt nesten halvparten av leilighetene.

Publisert Sist oppdatert

Allerede på første visningsdag sist uke, kom det inn mange bud på Neptune Properties’ urbane leilighetsprosjekt Prinsessealléen på Skøyen.

– Etter noen heftige budrunder ble 45 prosent av leilighetene solgt allerede første uken. Nå er det førstemann til mølla for de resterende objektene, forteller salgs- og kundeansvarlig i Neptune, Sara Ø. Gundhus.

De første leilighetene som ble solgt har ligget i et prisområde fra 5.450.000 til 10.700.000 kroner.

– Dette er leiligheter på mellom 41 og 80 effektive kvadratmetere, og særlig de minste leilighetene har det vært stor rift om. Men det har også vært god interesse for de største leilighetene, og prosjektet har flere enheter på over 100 kvadratmeter.

ETTERTRAKTET: Prinsessesalléen på Skøyen.
ETTERTRAKTET: Prinsessesalléen på Skøyen.

Ifølge Gundhus er de første kjøperne en god miks av urbane mennesker i ulike aldre.

– Dette er folk som har vært på utkikk etter ny leilighet sentralt på Skøyen lenge, og det har vært veldig lite tilgjengelige prosjekter i området. Tilbakemeldingene fra de som nå har kjøpt er at de har likt det urbane konseptet. Leilighetene har et rustikt preg, noe som også går igjen i interiøret. Og så er det ikke mange prosjekter som kan tilby en 90 meter lang felles takterrasse, med utedusj og egen treningssone. Takterrassen skal selvfølgelig også få nydelige planter, grill, langbord og solsenger.

Powered by Labrador CMS