POPULÆRT: Småleilighetene i dette prosjektet traff blink i markedet.
POPULÆRT: Småleilighetene i dette prosjektet traff blink i markedet.

Småleilighetene forsvant på et blunk, nå vil utbygger øke prisen

Prosjektet består av 87 leiligheter fordelt på to blokker. Begge salgstrinnene har vært en suksess så langt, særlig de minste enhetene.

Publisert

Alle ettroms-leilighetene i den andre blokka ble utsolgt på noen få dager og det vitner om en enorm interesse for små leiligheter i byen.

– Med et slikt salgstempo vil utbygger allerede nå vurdere å øke prisene på de gjenværende leilighetene før sommeren, sier prosjekt- og næringseiendomssjef Mads Brannstorph i Eiendomsmegler 1.

Markedet reagerte kontant da den første blokka med 46 leiligheter ble lagt ut for salg i vinter. En dag senere var 19 solgt, nå har 31 fått nye eiere. Salget i den andre blokka med 41 leiligheter startet for et par måneder side, og har så langt resultert i 22 kontrakter.

Dyre leiligheter

– Med kun 34 leiligheter igjen og nesten 550 interesserte på liste er vi veldig komfortable med salgstakten. At vi har solgt to av toppleilighetene beviser at det også er marked for dyre leiligheter. Toppleiligheten vi solgte sist var priset til 9,9 millioner kroner, sier administrerende direktør Lasse Skjelbred i Conceptor Bolig i en pressemelding.

Resultatet er at selskapet fremskynder byggestart til juni og går alt etter planen blir det ferdigstillelse sommeren 2023.

Leilighetene som er igjen i prosjektet Kastanjen på Briskeby i Hamar er priset fra 3,48 til 11,8 millioner kroner. Det gir kvadratmeterpriser mellom 55.000 og drøyt 90.000 kroner.

– Vi har solgt noen leiligheter hvor vi har inntrykk av at kjøper har tenkt på en investering. Men inntrykket er at de fleste har kjøpt for å bo der selv, påpeker Brannstorph.

Powered by Labrador CMS