GÅR TIL NPRO: Thomas Weeden hopper av toppjobben i IWG Norway & Finland.
GÅR TIL NPRO: Thomas Weeden hopper av toppjobben i IWG Norway & Finland.

Skulle aldri jobbe for gårdeier – nå blir han direktør i NPRO

Thomas Weedens bastante syn på arbeidslivet var før han hørte Norwegian Propertys planer og tanker om fremtidens kontor.

Publisert

Thomas Weeden slutter som Country Manager i IWG Norway & Finland for å bli direktør for strategi og forretningsutvikling i Norwegian Property (NPRO). Han begynner i den nye jobben fra første oktober.

– Det er en nyopprettet stilling som skal kommersialisere Norwegian Propertys konseptutvikling. I tillegg skal jeg jobbe med kjøp og salg og utvikling av produktene NPRO leverer, sier Weeden til Estate Nyheter.

Han har vært i IWG og Regus-systemet i syv og et halvt år. I perioden har selskapet gått fra å ha sentre med et samlet areal på 12.000 kvadratmeter til 52.000 kvadratmeter nå, stigende til 60.000 kvadratmeter når EY-dealen eri gang.

– Vi har nettopp gjort en av de mest avanserte avtalene med EY og vi har kommet oss gjennom pandemien. Jeg har sagt at jeg aldri skal jobbe for noen gårdeiere, men når jeg treffer noen som ser de endringene som kommer og som vil ha meg til å jobbe med det, da måtte jeg slå til. Det blir litt annerledes for meg som har kranglet med gårdeiere i over syv år, men det blir kjempespennende, sier Weeden.

Adm. direktør Bent Oustad i Norwegian Property er strålende fornøyd med ansettelsen.

– Vi er supefornøyd med at Thomas ønsker å styrke vårt team fremover. Han har erfaring og kunnskap som vi mener er viktige fremover. Vi bruker mye tid på å forstå fremtidens kontorløsninger, og den viktigste innsatsfaktoren i det spørsmålet er vel «hva ønsker leietakerne». Thomas har i sin tidligere rolle erfaring både som leietaker og utleier. Han kommer fra et system med stor erfaring fra internasjonale kunder og har god innsikt i trender fra andre steder som vi også tror vil være en styrke for oss som huseier, sier Bent Oustad.

– Hvordan tenker du og NPRO om kontoret i årene fremover?

– Det er endringer på gang, men endringen går ikke så fort som mange spådde for et år siden. I Norge har vi alltid hatt en viss fleksibilitet for ansatte, og denne vil ganske sikkert fortsette og kanskje styrkes. Vi tror fremtiden vil kreve større fleksibilitet fra huseier og dette har vi strengt tatt merket i mange år allerede på Aker Brygge. Hverken huseier eller leietaker er tjent med lokaler som ikke er tilpasset aktivitetsnivået. Nå går diskusjonene mer på hva må kontorene tilby leietakerne. Både forskjellige aktiviteter, kantineløsninger, møterom, podkast studioer, digitale løsninger og lignende, sier Oustad.

Han sier at NPRO allerede opplever at leietakere ønsker kreative ansatte som trives og som vil utvikle selskapene de jobber i fremover.

– Veldig mange, og kanskje de fleste er avhengige av humankapital og søker derfor trivsel og effektive arbeidsplasser som får de ansatte til å yte maksimalt. Det er denne reisen vi ønsker å hjelpe våre leietakere til å lykkes med. I dette arbeidet ser vi på ansettelsen av Thomas Weeden med hans bakgrunn som en viktig brikke for oss fremover.

Powered by Labrador CMS