NY JOBB: Bosse Langaas blir CEO for Eies nye franchisesatsing for advokater.
NY JOBB: Bosse Langaas blir CEO for Eies nye franchisesatsing for advokater.

Skal lede franchisekonsept for advokater

Eie starter en franchisekjede for advokater. Tidligere COO i Kluge Bosse Langaas blir CEO for det nye selskapet Eie Fan AS.

Publisert

Men over 15 års erfaring som franchisegiver innenfor eiendomsmegling, går Eie nå inn i et nytt område. Eie vil tilby små og mellomstore advokatselskaper deltakelse i det nye franchisekonseptet, hvor Eie står for system, markedsføring og kundestrømmen.

- Eie advokat har en sterk felles plattform som gir økt oppdragstilfang for våre tilknyttede advokatselskaper. Vi har allerede tatt inn mindre advokatforetak som piloter og lanserer nå konseptet samtidig som jeg tiltrer, sier Bosse Langaas.

Han blir CEO i det nye selskapet som får navnet Eie Fan. Bosse Langaas var inntil nylig COO i Kluge Advokatfirma og har også vært i First Securities, Helly Hansen og Panasonic.

- Vi er utrolig glade for å ha Bosse Langaas på plass i Eie for å lede vår satsning på franchisekonseptet Eie advokat. Bosse har erfaring fra ett av landets ledende advokatfirmaer. Der han har bygget kultur og skapt sterke resultater. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne viktige strategiske satsningen sammen med ham, sier Hedda Ulvness, administrerende direktør og styreleder i Eie advokat.

- Med over 7500 transaksjoner årlig, ser vi et økende behov av juridisk bistand. Gjennom våre 45 meglerforetak møter vi daglig kunder fra både privat- og SMB markedet. Gjennom Eie advokat, ønsker vi å tilby premium rådgivning på en effektiv måte, lokalt. Vi kan eiendom, men skal også jobbe med privatrett og forretningsjus, sier Langaas.

Eie er en landsdekkende meglervirksomhet med 50 lokalkontorer, eiendomsmegling og advokater som yter regnskaps- og oppgjørstjenester via Eie økonom.

Powered by Labrador CMS