TEKNOLOGI: Bjørn Bratt Aanesen og Kris Riise samarbeider om moderne løsninger.

Selvaag Eiendom kaster nøklene

Skal erstatte nøkler med moderne teknologi i sine eiendommer.

Publisert Sist oppdatert

Selvaag Eiendom samarbeider det norske teknologiselskapet Unloc for å øke sikkerheten i byggene sine. Avtalen skal eliminere fysiske nøkler og brikker på avveie ifølge en pressemelding.

Eiendomsselskapet skal gjøre det enkelt for leietaker å administrere tilgangen for ansatte og andre brukere. Leietaker kan nå dele tidsbegrenset tilgang og åpne dørene sikkert med egne mobilnøkler.

– Avtalen bidrar til kostnadseffektiv drift på alle våre eiendommer, samtidig som den styrker sikkerheten og kontrollen for leietaker med absolutt ingen nøkler på avveie, sier Bjørn Bratt Aanesen som er direktør for kommersiell eiendomsdrift.

Fra bolig til næringsbygg

Frem til nå har Unloc primært samarbeidet med Norges største boligbyggelag, som dekker rundt 80 prosent av boligene i landet. Samarbeidet med Selvaag Eiendom er en strategisk satsing inn i næringsbygg.

– Begge parter setter trygghet som øverste prioritet, og samarbeidet skal sikre tryggere, enklere og mer fleksibel tilgang av enda flere dører. Vårt mål er å bli kvitt nøkler. Også de som er på avveie. Det skal være enkelt og sikkert å åpne dører for leietakere, like enkelt og sikkert som å betale med Vipps, sier administrerende direktør Kris Riise i Unloc.

Selvaag Eiendom tar sikte på å ha digitalisert adgangen til hele porteføljen ved utgangen av 2023.

Powered by Labrador CMS