Utvikling:

STOR KONTRAKT: Seltor er valgt som totalentreprenør for bygging av dette prosjektet på Kaldnes Brygge. Ill.: Spir Arkitekter AS
STOR KONTRAKT: Seltor er valgt som totalentreprenør for bygging av dette prosjektet på Kaldnes Brygge. Ill.: Spir Arkitekter AS

Seltor signerer med Selvaag på Kaldnes Brygge i Tønsberg

Er valgt som totalentreprenør for bygging av Sjøparken på Kaldnes Brygge.

Publisert

Prosjektet består av fire bygg med til sammen 103 nye leiligheter. Leilighetene blir fra 35 til 185 kvadratmeter store, med gode planløsninger og flotte balkonger. Mange av leilighetene får to bad. Bekledningstegl i kombinasjon med behandlet trepanel er valgt for at bygget skal vare lenge og kreve minst mulig vedlikehold.

Arealet er fordelt på kjeller 2700 kvadratmeter, næring 300 kvadratmeter og bolig 7150 kvadratmeter. Arkitekt er Spir Arkitekter AS. Overlevering er estimert til desember 2023. Kontraktssummen er 270 millioner kroner eks. mva.

Dette er siste byggetrinn langs Beddingen på Kaldnes brygge. Prosjektet er delt i to salgs- og byggetrinn og byggene skal oppføres etter TEK17-forskrift.

- Seltor AS er stolt av å bli valgt som leverandør av Sjøparken og vi gleder oss til å komme i gang med et flott og spennende prosjekt. Vi takker Selvaag Bolig for tilliten og gleder oss til et godt samarbeid, sier administrerende direktør Stian Råmunddal i Seltor.

Powered by Labrador CMS