Karriere:

NYANSATT I SPG: F.v. Elsa Johannessen og Ninette Mykland Holm.
NYANSATT I SPG: F.v. Elsa Johannessen og Ninette Mykland Holm.

Scandinavian Property Group med to nyansettelser

- Til tross for utfordrende tider for både bolig- og næringseiendom, er vi meget godt posisjonert til å gjennomføre ytterligere kjøp av utviklingseiendommer både i Norge og Sverige. Derfor har vi besluttet å ansette to nye dyktige medarbeidere.

Publisert

Dette sier Managing Partner Knut Holte i Scandinavian Property Group (SPG). Selskapet har i dag ca. 7.000 boliger under utvikling, samt en portefølje på over 120.000 BTA logistikk- og næringsbygg i Norge og Sverige.

Ninette Mykland Holm er ansatt som Finance Associate på kontoret i Oslo. Hun har en mastergrad i økonomi og ledelse med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI, Oslo. Holm kommer fra AF Gruppen, der hun har jobbet som investeringsanalytiker de siste årene – en bred rolle som har omhandlet alle deler av investeringsprosessen. Hun har også jobbet i AF Gruppens avdeling for byggfornyelse, der hun i en treårsperiode arbeidet som controller med økonomi- og risikostyring på ulike prosjekter. Holm tiltrer stillingen i januar 2024.

Elsa Johannessen begynner som Analyst i Investment & Asset Management på kontoret i Stockholm. Hun har erfaring fra CBRE der hun har vært Intern i avdelingen Research, Finance og Investor Leasing. Johannessen har også arbeidserfaring fra entreprenørselskapet Hawila og har også deltatt på Skanska P3-programmet. Hun er utdannet bygningsingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolen, og begynte i sin nye stilling i september 2023.

Scandinavian Property Group (SPG) ble etablert i 2004. Organisasjonen består av 25 ansatte med kontor i både Oslo og Stockholm.

Powered by Labrador CMS