Transaksjon:

LØREN: Eiendommen ligger i Lørenveien 73 i Oslo.

R8 Property kjøper for 750 mill. - leier samtidig 5 etasjer i bygget

– Vårt aller største kjøp og en gamechanger for selskapet, sier CEO Emil Eriksrød.

Publisert Sist oppdatert

Hans eiendomsselskap R8 Property har akkurat kjøpt kontorbygget Parallell på Økern i Oslo fra Skanska for 750 millioner kroner. Samtidig inngår Evolve (heleid av R8 Property) leiekontrakt for ytterligere 5 etasjer. Overtakelsen finner sted i november 2022, og brutto eiendomsverdi utgjør 750 millioner kroner.

Kontorbygget har et samlet areal på 19 000 kvadratmeter fordelt på 15 etasjer. Det ble ferdigstilt i 2020, og er utformet for å gi maksimal utnyttelse av dagslys som sikrer lyse arbeidsplasser. En fleksibel arealutforming gir også leietakere i bygget muligheten til å utforme og tilpasse leiearealet selv.

– Vårt mål er hele tiden å utfordre eiendomsbransjen og sette nye standarder for kvalitet, klima og teknologi. Dette bygget treffer godt på våre ambisjoner, forteller Eriksrød.

– Skanska er svært tilfreds med at Parallell blir verdsatt som et miljø- og klimavennlig bygg – med dagslys, utsikt og fleksibilitet som brukere av bygget kan glede seg over. Med Evolve-kontrakten på ytterligere fem etasjer vil bygget være 66 % utleid – vi ser frem til å ønske enda flere velkommen til kontor-fasilitetene som Parallell har å tilby, sier adm.dir. i Skanska Commercial Development Norway, Synnøve Lyssand Sandberg. .

Med kjøpet av Parallell tar R8 Property et stort skritt mot målet om en eiendomsportefølje verdt fem milliarder kroner. Selskapet vurderer ny emisjon for å sikre midler til videre vekst.

Powered by Labrador CMS