Tech:

NYE LANSERINGER: Henrik Olofssons Propstreet kommer med nye lanseringer på løpende bånd.

Propstreet tar i bruk AI

Den konfidensielle markedsplassen Propstreet lanserer den AI-drevne funksjonen Propstreet Copilot.

Estate Nyheter har tidligere skrevet om Propstreet, som har utviklet en plattform som skal matche kjøpere og selgere av eiendommer konfidensielt. Eiendomsaktører som vil kjøpe eiendommer, kommer gjennom tjenesten i kontakt med rådgivere som har eiendommer for salg. Propstreet har også lansert tjenesten Pre-Market, som innebærer at dealene som får interesse vil bli distribuert til meglerne som bruker Propstreet.

Nå lanseres Propstreet Copilot, en AI-drevet tjeneste som skal skal en bedre brukeropplevelse ved å generere forbedrede investeringsstrategier og sikre tilgang til flere relevante dealer og investorer.

– Vi er veldig fornøyd med lanseringen av Pre-Market og Copilot. De representerer et betydelig steg fremover mot vår visjon om et enda mer velfungerende kommersielt eiendomsmarked, sier Henrik Olofson, adm. direktør og grunnlegger av Propstreet.

Propstreet gjennomførte nylig en emisjon på 10 millioner kroner svenske kroner og vant også Nordic PropTech Awards i kategorien Markets tidligere i år.

Powered by Labrador CMS