UNDER UTVIKLING: Parkhusene i Tolder Holmers vei i Molobyen utvikles og nå kan boligkjøperne planlegge aktiviteter gjennom appen til Heime Proptech.

Heime Proptech landet Molobyen

Proptech-selskapet skal bli prikken over i-en for det nye trivselskonseptet til boligprosjektet Molobyen.

Publisert Sist oppdatert

Heime Proptech har utviklet det de kaller «et unikt trivselskonsept» for boligutviklere. Målet er at beboerne skal bruke Heime-appen til å arrangere aktiviteter, gi enkle muligheter for deling og være en plattform for kommunikasjon.

Nå vil utviklerne av Molobyen i Bodø ta i bruk appen for de som flytter inn i de nye boligene som utvikles av Løvold Solution AS, Christian Jakhelln AS og Clemens Eiendom AS.

– Dette blir en ny måte å bo på i sentrum, sier eiendomsmegler Frode Hansen i Eiendomsmegler 1 i Bodø.

For mens Parkhusene i Tolder Holmers vei i Molobyen er under utvikling, har man som en del av forberedelsene satset ekstra på de sosiale dimensjonene.

– Heime handler helt enkelt om å tilrettelegge for at naboer skal kunne skape byens beste nabolag sammen. Jeg er veldig positiv til denne sosiale, praktiske og enkle appen som vil tilføre Molobyen nye verdier, sier Hansen.

Mens de nye boligene blir bygget, vil Heime-appen være plattformen for praktisk informasjon og en mulighet for at brukerne kan bli kjent med naboene allerede før de flytter inn.

– Heime handler om å bo bedre og er grunnmuren i et godt nabolag. Folk flytter tettere og tettere, mens de mentalt bor lengre fra hverandre enn noen gang. Heime skal hente tilbake en tillit og en tilhørighet man har sett bli borte vårt samfunn, sier salgs- og markedssjef Christian H. Skjelbakken i Heime Proptech.

Han forteller at appen tilrettelegger for den sosiale kontakten som før var helt naturlig i et nabolag.

– Jeg har snakket med kunder som har bodd i blokk i 18 år uten å kjenne naboen. Det vi har sett er at mange ønsker tilhørighet, og gjennom Heime kan de få det via et system som er veldig enkelt å forstå uansett alder og teknisk innsikt, sier Skjelbakken.

Han forteller at målet er at Heime blir limet i nabolaget, men understreker at appen er basert på frivillighet og et ønske om å ta del i tilbud.

– Målet er at fellesarealer blir tatt i bruk og at noen gladelig passer bikkja når Per og Janne i 3b når de reiser weekendtur, sier Skjelbakken.

Molobyen skal utvikles over flere år, og vil totalt komme på over 70.000 kvadratmeter som inkluderer rundt 650 nye boliger og 15.000 kvadratmeter næringsarealer på bakkeplan.

Powered by Labrador CMS