BLIR RUBUS: Guy Montuelles Bygr bytter navn til Rubus.

Bygr hentet 30 mill og blir Rubus

Proptech-selskapet, som har Christen Sveaas, OBOS og AF Gruppen på eiersiden, har hentet penger.

Med 30 ferske millioner kroner inn på konto, løfter Bygr ambisjonsnivået og setter seg mål om å bli den ledende plattformen for kundereise for boligprosjekter i Norden. Samtidig bytter selskapet navn til Rubus.

– Dette er en enorm tillitserklæring fra både eksisterende eiere og nye investorer. I et krevende kapitalmarked, er det svært gledelig at både investorene og markedet fortsetter å tro på oss og våre løsninger, sier gründer og daglig leder i selskapet, Guy Montuelle.

Rubus ble startet i 2019 av brødrene Guy og Yuval Montuelle. Selskapet har utviklet en plattform som forenkler en tidligere tungvint tilvalgsprosess, samtidig som boligkjøper, byggherre, entreprenører og underleverandører får full kontroll og blir fortløpende oppdatert. Plattformen har de to siste årene blitt utvidet med en ettermarkedsmodul som inkluderer reklamasjonshåndtering og FDV, samt løsninger for overlevering og befaringer.

– Bakgrunnen for navnebyttet er at Bygr har fungert dårlig internasjonalt, og helt ærlig, ikke så bra i Norge heller. Navnebyttet og rebrandingen er derfor en konsekvens av og en forberedelse på vår internasjonale satsing, sier Montuelle.

I tillegg til at eksisterende aksjonærer som Kistefos, Construct Venture og Borgenhaug Gruppen, har også Backe Digital kommet inn på eiersiden etter at Backe har brukt tjenesten en stund.

Den friske kapitalen skal brukes til å videreutvikle selskapets teknologi, blant annet med å utvide plattformen med nye produkter og funksjoner, samt å forsterke posisjonen som den ledende samhandlingsaktøren for nyboligmarkedet i Norden.

Powered by Labrador CMS