20 PROSENT: Atle Olsen, Ådne Grødem og Petter Alfsen.

Herfo inn i Life@work i Stavanger

Det privateide investeringsselskapet kjøper seg inn med 20 prosent eierandel.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ser det som meget spennende at solide investorer, som også ser behovet i egne eiendomsporteføljer, satser på proptech og med dette bidrar til vekst for Life@work plattformen i markedet, sier Petter Alfsen i en pressemelding.

Han er styreleder i Life@work og administrerende direktør i Veni. Etter kjøpet vil Herfo sammen med Veni, Smedvig Eiendom og ansatt-aksjonærer bidra til en styrket satsning på den digitale plattformen.

– Satsningen er i tråd med vår strategi om å investere i innovative teknologiselskaper som skaper fremtidens arbeidsplasser. Vi gleder oss til å satse videre sammen med selskapet og våre medinvestorer, og ser frem til å bruke løsningen i våre bygg og for våre leietakere, sier administrerende direktør Ådne Grødem i Herfo.

Økt etterspørsel og behov

Opprinnelig var Life@work en del av Smedvig-eide Veni, men opererer nå som eget selskap for å styrke sin nasjonale og etter hvert internasjonale satsning på den digitale plattformen som samler alle tjenester i et bygg. Løsningen er uavhengig uten kommersielle bånd til andre løsninger, og gårdeier kan derfor fritt velge andre leverandører i bygget.

– Vi opplever økt behov for digitale tjenester i bygg, både for driftsoptimalisering og bedre ressursutnyttelse, og ikke minst også for bedre samhandling og trivsel blant brukerne. Ved bruk av vår plattform kan gårdeiere bli mer attraktive og konkurransedyktige for leietakerne, med muligheter for å tilpasse tjenester og følge leietakere bedre opp enn gjennom bruk av mer tradisjonelle løsninger, påstår administrerende direktør Atle Olsen i Life@work.

Fakta

Life@work leverer en digital plattform som knytter brukerne av et bygg sammen med drift og forvaltning, gårdeier og eksterne tjenester. Brukerne behøver dermed ikke å forholde seg til flere portaler og applikasjoner, men finner alle tjenester samlet en plass med et enhetlig grensesnitt.

Herfo er et privateid selskap i Stavanger som investerer i innovative teknologiselskaper, samt næringseiendom og børspapirer.

Veni er et teknologi- og innovasjonsselskap som ble etablert sammen med Smedvig i 2018. Selskapet med hovedkontor i Stavanger har en visjon om å bygge for fremtiden og skape kundeverdi gjennom kombinasjon av fagkunnskap og teknologi.

Powered by Labrador CMS