LANSERER VOGL ANALYTICS: Dina Moldestad og Lauritz Meinich Kittelsen i Vogl lanserer Vogl Analytics i tredje kvartal 2023

Vogl henter penger - prises til 90 mill.

Proptech-selskapet Vogl gir gass og vil hente mellom 4 og 10 millioner kroner i en emisjon som priser selskapet til 90 millioner.

Publisert

Selskapet, som tidligere het Flexspace og har utviklet en plattform for utleie av fleksible arbeidsplasser, er etablert i Norge, Sverige, Nederland, Tyskland, Frankrike og Storbritannia og Irland. Nå går Vogl i gang med en ny emisjonsrunde på Dealflow. Men en pre money-prising på 90 millioner kroner, vil selskapet hente mellom 4 og 10 millioner kroner.

– Med store ambisjoner for både videre teknologiutvikling og kontorformidlig, ser vi nå behovet for finansiering for å kunne opprettholde det tempoet vi ønsker. Med frisk kapital planlegger vi å fokusere på utvikling av nye inntektskanaler og å bygge vår merkevare. Vi vil også fortsette å utvide vår internasjonale tilstedeværelse, sier COO Dina Moldestad i Vogl.

Siden oppstarten i 2020 har Vogl hjulpet 149 selskaper med å finne nye kontorer, og bidratt til signerte leiekontrakter med en årlig verdi på mer enn 100 millioner kroner. Vogl vil spille en stadig viktigere rolle i det voksende markedet for fleksible kontorer.

– Det er forventet at fleksible kontorer vil utgjøre 30 prosent av kontormarkedet innen 2030. Vi har hatt en fantastisk start på året og sikter nå mot en omsetningsvekst på hele 400 prosent sammenlignet med fjoråret, sier salgssjef i Vogl, Lauritz Meinich Kittelsen.

Vogl skal nå investere i utviklingen av deres nye SaaS-analyseverktøy, som er kommersialiseringsklart i tredje kvartal 2023.

– Vogl Analytics vil være et beslutningsverktøy for å finansiere, designe, energieffektivisere, og bygge fremtidens kontorer. Med frisk kapital og et sterkt team ser Vogl frem til å fortsette å vokse og bidra til å forme fremtidens marked for fleksible kontorløsninger, sier CTO Runar Løken.

Powered by Labrador CMS