GLAD: – Avtalen bekrefter at vi har et produkt som er velegnet i markedet., sier Guy Montuelle.

Nordr går all in med Bygr

– Dette er én av de største og viktigste avtalene vi noen gang har signert, sier gründer og administrerende direktør Guy Montuelle.

Publisert

Den skandinaviske boliggiganten Nordr har valgt det norske teknologiselskapet Bygr som sin langsiktige samarbeidspartner på alle nye og eksisterende boligprosjekter i Norge og Sverige ifølge en pressemelding.

Bygr som ble startet i 2019 har utviklet en samhandlingsplattform for byggebransjen som håndterer tilvalg, endringer, overlevering, befaring, FDV og reklamasjoner. Løsningen gjør det enkelt for utbygger, entreprenører og forbrukere å kommunisere, holde seg oppdatert og utføre sine oppgaver. På kundelisten står store aktører som blant andre Peab Eiendomsutvikling, AF Gruppen og Aros Bostad i Sverige.

Sikrer samhandling

– Vi har hatt en svært grundig prosess hvor vi har vurdert alle alternative løsninger i markedet. Bygr har overbevist oss som den mest kundevennlige, gjennomarbeidede og komplette løsningen. Plattformen sikrer oss god samhandling og kommunSSikasjon, samtidig som den gir alle involverte parter full oversikt, sier Nordrs administrerende direktør Andreas Martinussen.

De skal bruke alle modulene i Bygr, samtidig som de overfører alle overleverte prosjekter til plattformen.

– Vi etablerte oss i Sverige i fjor og har på kort tid fått et godt fotfeste. Avtalen bekrefter dermed at vi også har et produkt som er velegnet i dette markedet. Samarbeidet sikrer oss et betydelig boligvolum og forsterker vår posisjon som den foretrukne samhandlingsplattformen i nyboligprosjekter, påpeker Guy Montuelle i Bygr.

En utfordrer i markedet

Med over 1.000 registrerte selskaper har deres plattform blitt en utfordrer når det gjelder kundereise i nyboligprosjekter.

– Vi er ydmyke og stolte over responsen. At Nordr valgte oss ser vi på som en stor anerkjennelse, sier Montuelle.

Blant de største eierne i Bygr er det norske investeringsselskapet Kistefos og Construct Venture, et investeringsselskap eid 50/50 av Obos og AF Gruppen.

Powered by Labrador CMS