INVESTERINGSDIREKTØR: Ole Solbjørg skal kjøpe tomter for Profier og Neptune.
INVESTERINGSDIREKTØR: Ole Solbjørg skal kjøpe tomter for Profier og Neptune.

Profier og Neptune får felles investeringsdirektør

Gjelsten-eide Profier og Neptune har ansatt Ole Solbjørg som felles investeringsdirektør.

Publisert

Med et samlet boligsalg på 700 til 800 nye boliger årlig, må Profier og Neptune Properties ha et betydelig påfyll til tomtebanken for å kunne opprettholde dagens produksjon av boliger. De to selskapene, som eies av Bjørn Rune Gjelstens investeringsselskap Gjelsten Holding, har derfor gått sammen om å ansette Ole Solbjørg som investeringsdirektør. Han får ansvaret for å identifisere og vurdere nye prosjekter og gjennomføre kjøpsprosessen sammen med et dedikert team i Neptune og Profier.

- Å drive god by- og boligutvikling handler om å sette menneskene i sentrum, og å kombinere gode idéer, høye ambisjoner med tung faglig kompetanse. Etter mange år i bransjen har Ole opparbeidet seg lang erfaring med eiendomstransaksjoner og har et stort nettverk inn mot bransjen, og vi er veldig fornøyde med å få ham med på laget. Neptune og Profier utgjør samlet et av landets største eiendomsutviklermiljøer, og det er gjennom våre ansatte vi skal skille oss ut og gjøre at grunneiere og andre utviklere ser verdi i å jobbe sammen med oss, sier Anders Gregersen, administrerende direktør i Neptune.

Solbjørg har bakgrunn som transaksjonsmegler innenfor næringseiendom for blant annet Catella, DTZ (nå Cushman & Wakefield) mellom 1996 og frem til 2014 da han startet for seg selv med eiendomsutvikling og investeringer.

– De ringte meg i mai, og jeg syns det var veldig interessant å bli en del av et stort miljø igjen. Det er godt å få jobbe med så kompetente mennesker og få bryne seg hver dag. Jeg er fortsatt så ny at jeg kan si at Neptune og Profier er flinkest i Norge. De har skjønt at alt i denne bransjen handler om tillit. Vi ønsker å være selskap som man vet at man kan stole på, sier den nye investeringsdirektøren.

Nå jakter Neptune og Profier på nye eiendommer.

- Vi er ute etter tomter i velfungerende markeder; Neptune fokuserer sin aktivitet i Oslo, mens Profier er en landsdekkende boligutvikler, med hovedfokus på Bærum og Asker mot Drammen, samt innenfor firkanten Hønefoss-Jessheim-Moss-Tønsberg. Profier er også en av de største boligutviklerne i Bergen og Stavanger. Vi er ganske bra dekket så langt, men har et langtidsperspektiv og finansiell styrke til å kjøpe mer, sier Solbjørg.

Powered by Labrador CMS