KREMTOMT: Her vil de lokale investorene bygge leiligheter, rett ved småbåthavna i Stavern.
KREMTOMT: Her vil de lokale investorene bygge leiligheter, rett ved småbåthavna i Stavern.

Vil bygge boliger midt i sommerparadiset (+)

Investorgruppen var ikke fornøyd med prosjektet de kjøpte. Nå vil de videreforedle det de kaller indrefileten i byen sin.

Publisert Sist oppdatert

På Risøya rett ved småbåthavna i Stavern ligger det i dag en slitt butikkbygning på ei tre mål store tomt som er ferdig regulert til 23 leiligheter. Dette blir det imidlertid en endring på etter at en lokal investorgruppe bestående av Alfa Eiendom, Blefjell Hytteutvikling, Saltbrygga 1 og Arne Anundsen kjøpte prosjektet.

LES OGSÅ: Selger leiligheter som varmt hvetebrød

– Det er Thore Liverød i Alfa eiendom AS som var initiativtager, og han inviterte oss til å være med da det dukket opp en unik mulighet til å gjøre noe flott i egen hjemby. Dette er indrefileten i Stavern og vi synes ikke de eksisterende tegningene var gode nok for denne fantastisk flotte tomta. Vi ønsker å gå en runde til og har derfor invitert fire arkitekter til å komme opp med nye forslag. De har nærmest fått frie hender og resultatene skal vises frem i bystyresalen i november, sier Johnny Eliassen i Blefjell Hytteutvikling.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.