VOKSNE KOMMER ETTER: – De unge er pådriverne, men nå ser vi at de voksne kommer etter, sier Rita Berg Hansen, salgsdirektør i Bonava Oslo.
VOKSNE KOMMER ETTER: – De unge er pådriverne, men nå ser vi at de voksne kommer etter, sier Rita Berg Hansen, salgsdirektør i Bonava Oslo.

– Unge er pådrivere – boligkjøp skjer digitalt på mobil (+)

– Det er færre og færre unge som har behov for å snakke med oss før de kjøper bolig, sier salgsdirektør Rita Berg Hansen i Bonava Oslo.

Publisert

Bonava Norge kjører nå digitale salgsstarter for sine Oslo-prosjekter. I tillegg er flere og flere deler av kjøpsprosessen frem til overtakelse blitt digitalisert.

– Koronasituasjonen har speedet opp denne utviklingen. Det er helt klart de unge som er pådrivere, og de ønsker å bruke mobiltelefonen gjennom hele prosessen. Nå ser vi også at de voksne følger etter. Kundene er selvsagt stadig velkomne til kontakte oss på telefon og få fysiske møter, sier Rita Berg Hansen, salgsdirektør i Bonava Oslo.

Det begynner som regel med at kundene ser en annonse for prosjektet på Finn.no, i sosiale medier eller i nettaviser via mobilen. Derfra går veien til prosjektsiden.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.