HOTELL: Eiendommen er leid ut til First Hotel Millennium, men har en vid regulering.
HOTELL: Eiendommen er leid ut til First Hotel Millennium, men har en vid regulering.

Tvenge og UNION kjøper i Kvadraturen (+)

Et Oslo Finans-syndikat, som er eid av blant annet et UNION-fond og Fram Eiendom, har kjøpt en hotelleiendom i Kvadraturen med regulering for både hotell, boliger og kontor.

Publisert

Det er Host Millenium Oslo AS, som eies av Asmund Haare-selskapet Flying Elephant, som har solgt eiendommen med adressen Tollbugata 25 i Oslo. Oslo Finans har tilrettelagt for en såkalt club deal, hvor UNION Real Estate Fund III og FRAM Eiendom er de største eierne i prosjektet.

Dermed har Fram Eiendom blitt med på sitt andre prosjekt i Oslo sentrum i løpet av kort tid sammen med fondet til UNION. Før jul ble det kjent at Fram og UNION Real Estate Fund III hadde kjøpt Kirkegata 9/Kongens gate 8 i Oslo sentrum av et Arctic-syndikat. Også det kjøpet ble tilrettelagt av Oslo Finans.

– Vi har gjort ting i Kvadraturen i flere år. Vi liker området og har sett at det man har snakket om i mange år nå begynner å manifestere seg. Leieprisene har steget og det har kommet mange spennende leietakere inn i området, sier Magnus Tvenge i Fram Eiendom til Estate Nyheter.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.