65 MILL: Nå selger morselskapet denne eiendommen.
65 MILL: Nå selger morselskapet denne eiendommen.

Selger eiendom for å investere i datter (+)

Porsgrunn-baserte Isola Holding med familien Thiis-Evensen i spissen, kvitter seg med en stor industrieiendom. Men datterselskapet blir værende.

Publisert

Produksjonen til bedriften Røros Dører og Vinduer foregår i et over 11.000 kvadratmeter stort anlegg på ei 30 mål stor tomt i den historiske bergstaden. Bedriften eies av Isola Holding som nå vil selge eiendommen, inkludert en leietid på 5+5 år fra overtakelse.

- Regnskapene til produksjonsbedriften har ikke sett bra ut, men eieren har de seneste årene tatt grep og fått kontroll. Det har ført til positive resultater og nå vil de selge eiendommen for å sprøyte penger tilbake i bedriften. De ønsker å fortsette den gode veksten, som også er bakgrunnen for den videre leieavtalen, sier Andreas Dall Frøseth i DNB Næringsmegling Trondheim.

Han har mest tro på en regional kjøper og ser ikke for seg noe særlig nasjonal interesse. Og han påpeker at det kan være mulig å bygge mer på tomta.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.