HØYT: Enn så lenge er dette bygdas høyeste prosjekt.
HØYT: Enn så lenge er dette bygdas høyeste prosjekt.

Nå ryker høyderekorden i bygda (+)

Hele boligprosjektet får 36 leiligheter. 20 av dem skal inn i det som blir bygdas høyeste bygning.

Publisert

Tårnet Klepp som får 12 etasjer i første byggetrinn skal bygges midt i Klepp sentrum på Jæren, tre mil sør for Stavanger. Det er det lokale selskapet Jærentreprenør Prosjekt som står bak, og de planlegger i tillegg 16 leiligheter i ei lavblokk.

Av de 20 i Tårnet er 14 solgt. Prisene varierer mellom 1,8 og 10,5 millioner kroner og da har kjøperne kunnet velge mellom størrelser fra 45 til 144 kvadratmeter. Det gir en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på snaut 52.000 kroner, noe som er på det jevne i slike prosjekter i lokalområdet skal vi tro eiendomsmegler Steinar Stokka hos Aktiv Jæren.

- Vi var spente på mottakelsen da vi la ut prosjektet, men interessen har vært god så langt. Det er en kostbar affære å bygge sånn som dette og en del interessenter falt av fordi de ville ha lavere priser. Men nå er byggingen godt i gang og går alt etter planen blir det innflytting høsten 2022, påpeker han om Tårnet som får 1.544 kvadratmeter med boliger.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.