ATTRAKTIV: Denne eiendommen er tydeligvis aktuell for mange.
ATTRAKTIV: Denne eiendommen er tydeligvis aktuell for mange.

Interessen kom umiddelbart (+)

Under en time etter at eiendommen ble lagt ut for salg, begynte henvendelsene å komme.

Publisert Sist oppdatert

- Dette er en attraktiv og fullt utleid eiendom med lange leiekontrakter som generer god avkastning i lang tid fremover. Jeg vil tro den er fristende for mange, men dette er så ferskt at jeg har ikke rukket å gå gjennom interessentene ennå, sier Gunhild Smestad i Real Næringsmegling.

Nå selges en næringseiendom i Råholt sentrum i Eidsvoll kommune, taksert til 65 millioner kroner hvor årlig leie er ca. 4,2 millioner. For den summen får den nye eieren et enetasjes bygg med kontor og forretningslokaler på 2.255 kvm, samt tilhørende tomt på ca. 5,6 mål.

- Bygget ble opprinnelig oppført i 2009 for bank og en dagligvarebutikk. I 2019 ble eiendommen betydelig oppgradert og tilpasset for flere nye leietakere. Vi har ikke gjennomført mulighetsstudier på en eventuell videreutvikling, men eier opplyser at deler av bygget er dimensjonert for en etasje til, påpeker Smestad.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.