HENGER SEG PÅ: Hovedmålet for planforslaget er å fullføre transformeringen av HasleLinje, som Höegh Eiendom og AF Gruppen står bak. Ill: LPO arkitekter
HENGER SEG PÅ: Hovedmålet for planforslaget er å fullføre transformeringen av HasleLinje, som Höegh Eiendom og AF Gruppen står bak. Ill: LPO arkitekter

Her har eierne kuttet leiligheter i to omganger (+)

Moro AS er største aksjonær i selskapet, som vil oppføre 148 leiligheter i Haslevangen 14 i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

– Hovedmålet for planforslaget er å fullføre transformeringen av HasleLinje fra industri og kontor til et helhetlig bolig- og næringsområde, skriver fagkyndig LPO arkitekter i planforslag til politisk behandling.

Det er Höegh Eiendom og AF Gruppen som utvikler HasleLinje – det tidligere tapperiet og produksjonsanlegget til Vinmonopolet på Hasle. Totalt skal de oppføre 751 boliger og 120 000 kvadratmeter næring på den 100 mål stor eiendommen, som ligger mellom T- banestasjonene Hasle, Løren og Økern.

Rett utenfor det nordvestlige hjørnet av området ligger det en tomt på 6,2 dekar, som eies av Haslevangen 14 Eiendom AS. Der ønsker selskapet å oppføre et bruksareal over terreng på 12 050 kvadratmeter inklusive areal balkonger. Dette tilsvarer 148 leiligheter. I tillegg kommer 2 690 kvadratmeter under terreng.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.