NYTT GJELSTEN-PROSJEKT: Slik fremstår de tidlige designstudiene for Profiers neste store utbyggingsprosjekt på Bekkestua i Bærum. Etter flere års arbeid har selskapet nå sikret seg alle tomtene som er nødvendig for en helhetlig utbygging.  (Skjermdump Profiers årsbrosjye)
NYTT GJELSTEN-PROSJEKT: Slik fremstår de tidlige designstudiene for Profiers neste store utbyggingsprosjekt på Bekkestua i Bærum. Etter flere års arbeid har selskapet nå sikret seg alle tomtene som er nødvendig for en helhetlig utbygging. (Skjermdump Profiers årsbrosjye)

Gjelstens tomtejakt i Bærum har kostet 350 millioner (+)

Bjørn Rune Gjelstens Bekkestua-satsning skal gi 200 leiligheter. Gevinsten kan bli formidabel, men det er kostnadene også.

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter har tidligere omtalt Bjørn Rune Gjelstens satsing på Bekkestua i Bærum gjennom utviklingsselskapet Profier. Gjennom flere år har selskapet kjøpt opp eneboliger i Kleivveien på Bekkestua, for å sikre seg arealer for utbygging. Nå har Profier overtatt den siste boligen i det aktuelle området, som innebærer at selskapet har fått kontroll på et areal på om lag 20 mål.

LES OGSÅ: Flesker til for å sikre seg indrefilet

Kommunen bestemmer fremdriftenEiendommene er kjøpt gjennom datterselskapet Kleivveien Utbygging AS, hvor Steinar Skui er daglig leder. Han er glad for at man nå kan konsentrere seg om de videre utbyggingsplanene.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.