KOMBISENTER: Rådhustoppen blir det høyeste prosjektet på Frøya når det står ferdig om et par års tid. Ill.: On arkitekter
KOMBISENTER: Rådhustoppen blir det høyeste prosjektet på Frøya når det står ferdig om et par års tid. Ill.: On arkitekter

Fikk ja til 40 leiligheter (+)

Politikerne ga nylig sin velsignelse til at dagens parkeringsplass kan bli hjemstedet for 40 familier.

Publisert Sist oppdatert

Frøya kommune har en klar strategi på å fortette Sistranda som er administrasjonssenteret på øya. Sist uke sa dermed et enstemmig kommunestyre ja til at det lokale eiendomsselskapet Utvær AS får bygge et kombinert bolig- og forretningsbygg ved siden av kjøpesenteret Stjernesenteret. Det betyr i klartekst rundt 40 leiligheter i to boligblokker med næring på grunnplanet og parkering i kjelleren. Prosjektet er døpt Rådhustoppen og skal stå ferdig om et par år.

– Nå som reguleringsplanen er godkjent starter vi prosessen med prosjektering og anbud, og vi regner med byggestart i april 2020. Deretter blir det et drøyt år med bygging der vi skal prøve å få inn så mange leiligheter ramma tillater, sier Stig Bremnes i Utvær.

De gamle høydereglene i kommunen som sa maksimalt tre etasjer er ganske nylig erstattet med nye, noe som gjør at Rådhustoppen får fire etasjer. Og det trengtes, skal vi tro Bremnes.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.