STARTEN: Sollitoppen er Dæhlies første skritt på veien mot 300 leiligheter i Eidsvoll sentrum. Ill.: Romfarer arkitekter
STARTEN: Sollitoppen er Dæhlies første skritt på veien mot 300 leiligheter i Eidsvoll sentrum. Ill.: Romfarer arkitekter

Dæhlie har startet ferden mot 300 leiligheter (+)

Bjørn Dæhlie har store planer for den gamle rutebilstasjonen, og i våres la han ut første trinn i prosjektet som kan ende med rundt 300 blokkleiligheter.

Publisert Sist oppdatert

Sollitoppen i Eidsvoll sentrum skal inneholde 36 selveierleiligheter over en parkeringskjeller, og er planlagt ferdig første kvartal i 2021. Så langt er 60 prosent solgt i prosjektet som ligger 75 meter fra bredden av elva Vorma.

– De dyreste leilighetene til over sju millioner kroner i femte etasje forsvant umiddelbart, sammen med noen av de mindre. Vi er nå i god rute med salget og det ble akkurat vedtatt byggestart for prosjektet, sier prosjektmegler Sara Gundhus i DNB Eiendom Nybygg Romerike.

LES OGSÅ: Bygger ferieboliger for 350 millioner

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.