Stig L. Bech, administrerende direktør Solon Eiendom.
Stig L. Bech, administrerende direktør Solon Eiendom.

Norges største boligutviklere: Solon Eiendom (+)

– Det er altfor få boliger der folk vil bo, og urbaniseringen er en viktig og standhaftig trend som også fremover vil bety mye for boligmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har solgt det meste av boligene som er i produksjon, og disse leveres pent og pyntelig fremover. Produksjonen er lite berørt av koronasituasjonen. Vi avventer imidlertid salgsstarter slik situasjonen nå er. Vi får se hvordan dette utvikler seg, ikke minst når vi kan sette i gang med ordentlige visninger, sier administrerende direktør Stig L. Bech i Solon Eiendom.

I et lengre bilde viser han til at renten kan forbli rekordlav en god stund, og at dette normalt er en viktig driver for boligmarkedet. I tillegg er det et lavt utbud av boliger, spesielt i Oslo. Samtidig reguleres det for lite boliger i hovedstaden.

– Dette bidrar fort til at prisene holder seg på et fornuftig nivå. Men det er også faktorer som trekker i motsatt retning, blant annet frykt for arbeidsledighet, og at folk dermed blir mer forsiktige. Når det er sagt, jeg har veldig stor tro på det norske boligmarkedet på lang sikt. Det er altfor få boliger der folk vil bo, og urbaniseringen er en viktig og standhaftig trend som også fremover vil bety mye for boligmarkedet, sier Bech.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.