Transaksjon:

– GUNSTIG POSISJONERT: Adm. direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom mener logistikkeiendommen er gunstig posisjonert.

Selvaag Eiendom kjøper logistikkeiendom

Selvaag Eiendom har kjøpt en logistikkeiendom på Kjeller med et areal på 7.500 kvadratmeter.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen har adressen Kjeller Vest 7 og ligger ved E6, tett på Selvaag Eiendoms øvrige logistikkeiendommer på Berger. Den er fullt utleid til verktøyprodusenten Hikoti. Bygningsarelaet er på drøye 7.500 kvadratmeter, hvorav ca. 10 prosent av bygget brukes som kontor. Lagerdelen har en takhøyde på åtte meter. Tomten er på 12.000 kvadratmeter.

– Eiendommen ligger gunstig posisjonert, med god synlighet og enkel adkomst fra E6. Vi ser at dette er noe markedet etterspør, og plasseringen midt mellom Oslo og Gardermoen er optimal for mange, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom.

Selvaag Eiendom eier allerede to logistikkeiendommer i Fjellboveien 7 og 13 på Berger. Dette logistikk-clusteret er i dag fullt utleid til byggevaregiganten Bauhaus og transportselskapet Freja.

– Vi merker at etterspørselen etter logistikkeiendommer nord for Oslo er økende, og at store aktører søker seg ut av sentrumskjernen til nye områder langs hovedinnfartsårene. Eiendommene våre på Berger og Kjeller har blant markedets mest etterspurte beliggenheter, og ligger strategisk plassert i forhold til utviklingen vi nå ser innenfor dette segmentet, sier Martinsen.

Det er et Pareto-syndikat som er selger av eiendommen. Megler har vært 60 Grader Næringsmegling, mens Haavind og Newsec har bistått Selvaag Eiendom med henholdsvis juridisk og teknisk rådgivning.

Powered by Labrador CMS