FORNØYD: Thor Bjørdal er fornøyd med å få Patrick Tepfers med på laget som ny adm direktør i Colliers International.
FORNØYD: Thor Bjørdal er fornøyd med å få Patrick Tepfers med på laget som ny adm direktør i Colliers International.

Overlater sjefstolen til Tepfers for å jobbe med syndikering

Patrick Tepfers blir ny adm. direktør i Colliers International etter Thor Bjørdal, som fortsetter som konsernsjef i Colliers Gruppen.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til å være konsernsjef, vil Thor Bjørdal bruke mye av tiden sin i Colliers International Corporate, som driver med syndikering og club-dealer innenfor næringseiendom.

– Jeg ser frem til å ta tak i nye oppgaver i konsernet vårt, og jeg ser mange spennende muligheter fremover. Jeg er derfor veldig glad for å få Patrick med på laget og er trygg på at han vil bidra til en positiv utvikling av selskapet fremover. Patrick bringer med seg erfaring og kompetanse innen Utleie og Leietakerrådgivning som vi vil ha glede og nytte av. Sammen med hans lange ledererfaring er jeg trygg på at dette vil ta selskapet vårt videre og bidra til at vi leverer enda bedre tjenester til våre kunder fremover, sier Thor Bjørdal.

Patrick Tepfers.
Patrick Tepfers.

– Dette var rett og slett en mulighet jeg måtte takke ja til. Colliers er et flott selskap med solid historikk. Å få være med å videreutvikle hva Thor har skapt, gleder jeg meg veldig til. Jeg har møtt flere «Colliersere" i markedet og vet at de både er dyktige og hyggelige. Sammen med mine nye kollegaer er det min ambisjon å bidra til vekst og utvikling, og gjerne etterlate et lite «wow» hos kundene våre. Reisen begynner nå, sier Patrick Tepfers, som kommer fra Cushman & Wakefield Realkapital.

Colliers International AS er et rendyrket meglerselskap innen transaksjon, utleie, leietakerrådgivning og analyse/verdivurdering og har i dag 17 ansatte. Ifølge selskapet opplever det økt etterspørsel etter tjenestene, og det vurderes derfor ytterligere ansettelser, spesielt innen Utleie og Transaksjon.