Karriere:

TAR OVER: Mens Håkon Arnstorp går fra Pilares til Fredensborg Fritid, tar Thomas Børnich over sjefsstolen hans i Pilares Eiendom.

Ny sjef i boligutvikler

Thomas Børnich er ansatt som ny daglig leder i Pilares Eiendom.

Publisert

Børnich kommer fra JM, hvor han har vært regionsjef med ansvar for Bergen, Trondheim og Stavanger.

– Det er ingen tvil om at det er et veldrevet selskap jeg er på vei inn i, med store muligheter og ambisjoner for videre vekst. Hovedfokuset mitt vil være å fortsette i samme retning og samtidig ta noen steg opp i størrelse på prosjektene, sier Børnich.

Pilares har i løpet av syv år gått fra å kjøpe sin første tomt til å bygge opp en tomtebank på rundt 1.000 boliger, med en utviklingsverdi på 4,2 milliarder kroner. Selskapet har så langt ferdigstilt rundt 200 boliger og har 70 i produksjon. I 2019 fikk Pilares byggeskikkprisen for Ankers Hage i Drammen.

– Gjennom et langsiktig og sterkt fokus på bolig-, bygg- og bykvalitet har Pilares posisjonert seg som en solid og synlig aktør innen boligutvikling på Østlandet, sier avtroppende daglig leder Håkon Arnstorp.

Han var den første ansatte i Pilares for syv år siden. Nå går han over til Fredensborg, hvor han skal lede Fredensborg Fritid.

– Det var ikke planen å gå ut, men det dukket opp en spennende mulighet som det var vanskelig å legge bort. Etter nøye vurdering så jeg at Pilares kunne ha godt av et lederbytte, med nye øyne som kan komme inn og bidra til videre vekst, sier Arnstorp.

Powered by Labrador CMS