REKRUTTERT INTERNT: Erik Fremstad har overtatt som sjef i IK Lykke Eiendom Holding.
REKRUTTERT INTERNT: Erik Fremstad har overtatt som sjef i IK Lykke Eiendom Holding.

Ny sjef for IK Lykke Eiendom

Erik Fremstad har overtatt som administrerende direktør i IK Lykke Eiendom Holding.

Publisert Sist oppdatert

IK Lykke Eiendom Holding kontrollerer eiendomsmassen i Bunnpris-systemet. Selskapet eies av Lykke-familien og har i dag rundt 120.000 kvadratmeter eiendom. Dette inkluderer heleide og deleide selskap uavhengig av eierandel. Av dette er ca 75-80 prosent knyttet til dagligvare (Bunnpris).

LES OGSÅ: Forsterker i Fredensborg

I begynnelsen av mars i år tiltrådte Erik Fremstad som administrerende direktør IK Lykke Eiendom Holding. Han kom da fra stillingen som utviklingsdirektør i samme selskap.

Før det var han økonomi- og finansdirektør i IK Lykke Drift AS (Bunnpriskjeden) som er et søsterkonsern av IK Lykke Eiendom Holding. Stillingen omfattet også ansvar økonomi- og finansfunksjon for eiendomskonsernet. Fremstad ble ansatt som økonomi- og finansdirektør i IK Lykke Drift mai 2016 og kom da fra stillingen som Senior Manager i PwC innen fagområdene finans, økonomistyring og teknologi. Han har tidligere jobbet som controller og økonomisjef i andre større virksomheter.

– En stor del av vår virksomhet er i knyttet til dagligvaremarkedet med Bunnpris. Dette skal fortsatt være en sentral del av vår virksomhet, men i de kommende årene vil vi ha mer fokus på å utvikle flere av våre eiendommer, sier Erik Fremstad til Estate Nyheter.

LES OGSÅ: Ny konsernsjef i Kruse Smith

– Utvikling og realisering av våre prosjekter blir en viktig del av arbeidet fremover som jeg ser frem til å ta fatt på. Vi har per i dag to prosjekter under bygging som begge inkluderer butikk, samt flere eiendommer under regulering som vi har planer om å realisere de nærmeste årene, sier Fremstad, som poengterer at sistnevnte i hovedsak blir butikkprosjekt i kombinasjon med bolig.