96.000 MEGLERE: CEO André Fenger (tv) og COO Fabian Damhaug i OVERO har sikret seg avtale med verdens raskest voksende meglerkjede, som har 96.000 meglere.

Ny gigantavtale med meglerkjempe

PropTech-selskapet OVERO har landet en avtale med meglergiganten eXp Realty, som har 96.000 meglere i 24 land.

Publisert

– Vi har jobbet med en kontrakt med eXp Realty over en lengre periode. Vi skisserte en avtale for 12 måneder siden og har jobbet med den helt frem til nå, sier Co-founder og COO i OVERO, Fabian Damhaug.

OVERO har utviklet en overtakelsesprotokoll for boliger som tilbyr tjenester som forsikring, finansiering, flyttetjenester, vask og andre tjenester som det er behov for i forbindelse med et eiendomskjøp.

Den nye storkunden eXp Realty er verdens raskest voksende boligmegler, med 96.000 meglere i over 24 land.

– Jeg drar til Milano i slutten av mars for å legge en utrullingsplan for eXp Realty. Vi lanserer i Sør-Afrika i andre kvartal og så ruller vi ut i Italia, Tyskland og Storbritannia. Deretter tar vi for oss land etter land, sier Damhaug.

Fabian Damhaug.

OVERO har allerede den internasjonale meglerkjeden RE/MAX på kundelisten internasjonalt. – Vi havnet på radaren til eXp Realty fordi sjefen for EMEA kommer fra RE/MAX, sier Damhaug.

OVERO har også norske kunder som Eie og deler av Eiendomsmegler1 på kundelisten for å nevne noen. I dag har OVERO signert opp tjenester til rundt 25 prosent av boligene som blir meglet i det norske markedet.

Selskapet hentet nylig inn 6,5 millioner kroner i en emisjon rettet mot eksisterende aksjonærer. Prisingen var 160 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS