STOLT: Kris Riise er stolt over teamet i Unloc-

Fra krise og nedbemanning til prestisjetung proptech-pris

– Vi startet 2022 med nedbemanning av nesten halve teamet, men endte med femdobling av inntektene, sier Kris Riise i Unloc.

Publisert Sist oppdatert

Våren 2021 bestemte organisasjonene Proptech Norway, Proptech Denmark, Proptech Sweden og Proptech Finland seg for å gå sammen om å lansere en felles nordisk stor proptech-pris. Nordic PropTech Awards ble lansert for et blomstrende nordisk proptechmiljø som da telte over 500 selskaper, og de første prisene ble delt ut under våren 2022. Blant norske prisvinnere var Plaace, som stakk av med seieren i kategorien Property Management og ClevAir, som vant i kategorien Sustainable & healthy buildings.

Onsdag var prisutdelingen for Nordic Proptech Awards 2023, og i år stakk norske Unloc av med seieren i kategorien Property Management. Unloc har utviklet en nøytral plattform som aggregerer eksisterende systemer, og gir sine brukere et digitalt nøkkelknippe som samler alle nøklene i én og samme app.

– 2022 var et knalltøft år for oss. Vi startet med nedbemanning av nesten halve teamet, men endte med femdobling av inntektene. Det er vanvittig imponerende, og jeg er stolt av å jobbe med så kompetente folk. Nå har vi full fart på vei inn i det britiske markedet. Vi tar med oss anerkjennelsen fra Nordic PropTech Awards som en bekreftelse på at vi gjør noe meningsfylt som folk forstår og setter pris på. En ting er sikkert: vi skal bli kvitt nøkler, sier gründer og CEO Kris Riise etter seieren.

Hør Kris Riise fortelle om opp- og nedturer i Unloc her i podcasten Proptech til frokost:

Powered by Labrador CMS