SATSER: Country manager Sweden i NEMEET, Magnus Liedholm Johnson, tar Morten Olaisens plattform for eiendomssøk til Sverige.
SATSER: Country manager Sweden i NEMEET, Magnus Liedholm Johnson, tar Morten Olaisens plattform for eiendomssøk til Sverige.

Norsk eiendomsplattform satser internasjonalt

NEMEET har nå lansert sin plattform for eiendomssøk i det svenske markedet.

Publisert Sist oppdatert

NEMEET er en plattform for eiendomssøk hvor leietakerrådgivere publiserer sine oppdrag. Den nettbaserte tjenesten ble lansert gjennom NEMEET AS i 2011, men har sin forløper helt tilbake til 1999 som «Bransjemailen». I dag brukes NEMEET-plattformen av alle de ledende besitterne og meglerne i Norge. Nå tar eier og daglig leder Morten Olaisen tjenesten til Sverige.

– Vi har lenge jobbet mot en internasjonal lansering og studert en lang rekke markeder i Europa og Nord-Amerika. Uansett hvor vi snakker med eiendomsaktører, så melder de at dette er et spennende produkt som kan tilføre noe de ikke allerede har, sier Morten Olaisen i NEMEET AS.

Først ut i Sverige er Newsec med søk i både Stockholm og Malmø.

– Vi har fått god hjelp av noen av de fremste rådgiverne og eierne her, som har utfordret oss på tjenester vi trenger for å levere verdi fra dag en i et nytt marked, forklarer Magnus Liedholm Johnson, country manager Sweden for NEMEET.

Målet er å dekke alle de viktigste svenske byområdene i løpet av året.

– Om strategien sitter og vi får Sverige til å fly, så kjører vi på med andre land. Vi har et internasjonalt DNA. Vår lille organisasjon er 100 prosent distribuert og det er kun jeg som har base her i Norge. Vi er strukturelt og kulturelt godt skrudd sammen for å vokse geografisk, avslutter Olaisen.

Powered by Labrador CMS