VISUALISERINGER: Envise lager interaktive nettløsninger og visualiseringer for eiendomsbransjen.

Proptech-selskaper slår seg sammen

Proptech-selskapene Pixerymedia og HomeMaker slår seg sammen og blir Envise.

Publisert Sist oppdatert

Det sammenslåtte selskapet tilbyr interaktive nettløsninger og visualiseringer for eiendomsbransjen, samt brukervennlige tilvalgs- og ettermarkedssystemer. Envise har kunder som JM, USBL, Evolve, OBOS og Ikano og er en del av Hydda Group, et programvareselskap spesialisert på PropTech SaaS-løsninger som digitaliserer eiendom.

Både Pixerymedia og HomeMaker har vært markedsledere innen sine respektive felt i flere år.

Pixerymedias designere og utviklere har spesialisert seg på å skape engasjerende interaktive løsninger og visualiseringer. HomeMaker er kjent for brukervennlig tilvalgshåndtering og ettermarkedssystemer av høy kvalitet for siste del av eiendommens livssyklus. Fusjonen gjør de to selskapene i stand til å slå sammen sine ressurser og ekspertise, noe som fører til at Envise vil utvikle nye teknologier og innovative løsninger som vil skille seg fra konkurrentene.

– Vi er glade for å kunne kombinere våre styrker og ekspertise for å skape et virkelig unikt tilbud på markedet. Med Envises innovative løsninger er vi overbevist om at vi kan revolusjonere måten eiendomsselskaper samhandler med kundene sine på, sier Anna Nordström, administrerende direktør i Envise.

Envise tilbyr en rekke verktøy som hjelper eiendomsselskaper med å kommunisere med kundene sine på nye og spennende måter. Det nyopprettede selskapet vil kunne tilby løsninger som hjelper virksomheter med å drive salg og øke kundeengasjementet.

Anna Nordström

– Vi er veldig glade for å lansere Envise. Vi er sikre på at Envise vil gi kundene våre verktøyene de trenger for å skape en virkelig flott digital opplevelse når det kommer til eiendomsprosjekter og -forvaltning. Med vårt fokus på innovasjon, kundeservice og pålitelighet er vi i Envise innstilt på å revolusjonere måten eiendomsselskaper samhandler på nett med sine kunder. En alt-i-ett-løsning, for å forenkle og forkorte salgsprosessene, sier administrerende direktør Anna Nordström.

Eieren Hydda er et programvareselskap med fokus på PropTech SaaS-løsninger. Selskapet har eksistert i knappe ett år og har vært støttet av Blq Invest og Vasakronan fra starten. I løpet av året har Neptunia Invest og Brunswick også blitt eiere, det er også inngått partnerskap med blant annet Rambøll. Hydda Group har i dag fem datterselskaper: Envise, Parkando, Elbilio, Spaceflow og Estate Logs.

Powered by Labrador CMS