NYTT SAMARBEID: Kim Gerhard Lundgren, Expansion Manager i Propstreet, har landet et samarbeid med Propstreet.

Presenterer eiendommer for 7 milliarder – nå blir Q4 Næringsmegling med

I perioden fra september til desember ble det presentert eiendommer for 7 milliarder kroner på Propstreet. Nå inngår det svenske proptech-selskapet samarbeid med Q4 Næringsmegling.

Publisert

Det svenske proptech-selskapet, som er en plattform som skal matche kjøpere og selgere av eiendommer konfidensielt, fortsetter å bygge seg opp i det norske markedet. For et par uker siden inngikk Propstreet samarbeid med Malling & Co om bruk av tjenesten. Fra før er også Akershus Eiendom aktive på Propstreet, og nå har det svenske selskapet også landet en avtale med Q4 Næringsmegling. Avtalen innebærer at investorene som bruker Propstreet får tilgang på objekter fra Q4 Næringsmegling.

– Det er et veldig spennende produkt som Propstreet har utviklet og som vi ser frem til å ta i bruk. Dette vil være et godt supplement å markedsføre som vi er sikker på vil føre til ytterligere interesse for næringseiendommer i vårt nærområde i Vestfold og Telemark. Ved å benytte Propstreet, vil vi få en utvidet kunde- investorbase som vi ellers ikke ville nå. Og så er det selvfølgelig et meget stort pluss at man kan tilby eiendommer off market, og på den måten få testet interessen på en del eiendommer hvor for eksempel selger ikke ønsker publisitet rundt dette, sier partner Geir Holland i Q4 Næringsmegling.

– Propstreet er en dynamisk plattform med rådgivere fra ulike geografiske markeder. Q4 Næringsmegling er et godt eksempel på dette. De er en nisjeaktør og markedsleder i sitt marked og ved at de bruker Propstreet, kan de skape store verdier for investorer som jakter kjøpsmuligheter i Vestfold og Telemark, sier Kim Gerhard Lundgren, Expansion Manager i Propstreet.

Til tross for et tungt marked, er det blitt offentliggjort svært mange konfidensielle eiendomsteasere på Propstreet denne høsten. I perioden september til desember har det blitt kommunisert teasers på plattformen med en samlet verdi på 7 milliarder kroner.

– Vi vokser raskt i Propstreet nå. En av grunnen er at selgerne i dagens markedsklima ikke vil vil ha risiko for at dealen blir for eksponert. I stedet kan selgerne nå nye potensielle kjøpere konfidensielt og senere velge hvem de vil gjøre dealen eksklusivt med, sier Lundgren.

Powered by Labrador CMS