TROR PÅ BYGR: Prosjektutvikler Caroline Damm i Tornstaden satser på Bygr sin plattform til boligprosjektene sine.

Sveaas- og OBOS-eide Bygr med storkunde i Sverige

Det bergenske proptech-selskapet Bygr har inngått samarbeid med svenske Tornstaden.

Publisert

Med Christen Sveaas’ Kistefos, OBOS og AF Gruppen på eiersiden og kunder som Peab, Veidekke, Consto og Betonmast, gikk proptech-selskapet Bygr inn i det svenske markedet i fjor høst. Selskapet landet avtale med Aros Bostad, som er en av de største boligutviklerne i Stor-Stockholm. Nå har Bygr sikret seg sin andre kontrakt i Sverige og inngått et samarbeid med Tornstaden, som er en av Vest-Sveriges største byggeaktører.

– Tornstaden er vår andre kunde i Sverige. De setter effektivitet og digitalisering i fokus for å kunne tilby sine kunder et så fleksibelt boligkjøp som mulig. Brf Hovåsängen, som er vårt første prosjekt sammen, stikker seg virkelig ut når det gjelder kvalitet, kundedialog og service. Vi takker for tilliten og ser frem til et fortsatt samarbeid, sier Emmie Grut, Country Manager Sverige i Bygr.

Bygr har utviklet en plattform for sømløs og effektiv tilvalgs- og endringshåndtering i boligprosjekter. Selskapet har også lansert en modul for håndtering av reklamasjonsarbeider og FDV-dokumentasjon. Bakgrunnen for løsningen var gründer Guy Montuelles egne erfaringer fra et boligkjøp i 2017. Han opplevde tilvalgsprosessen som unødvendig tungvint og tidkrevende. Sammen med sin bror Yuval etablerte han teknologiselskapet Bygr og har fått med investorer som Kistefos og Construct Ventures (eid av OBOS og AF Gryppen) på eiersiden.

Prosjektutvikler Caroline Damm i Tornstaden sier at de valgte Bygr forde de raskt kunne hjelpe Tornstaden med det de trengte under en stram tidsplan.

– Bygr er også i en spennende ekspasjonsfase, hvor vi som kunde kan være med på å påvirke utviklingen og få være med på deres reise, sier Damm.

Powered by Labrador CMS